Grusgrav i Sorø

Grusgrav

null

Krankørsel

null

Containerudlejning

Alan Skovbo Larsen, Vognmand med grusgrav i Sorø

Kontakt

Vognmand med grusgrav, placeret i Sorø med kørsel på hele Sjælland

Din pålidelige vognmand

Vi er din pålidelige vognmands- og entreprenørvirksomhed med over 25 års erfaring indenfor branchen. Hos Alan Skovbo Larsen ApS lægger vi vægt på kvalitet, pålidelighed og høj kundetilfredshed. Vores dedikerede team på 14 medarbejdere er klar til at levere professionelle løsninger til både private og erhverv i Danmark og Sverige.

Containerudlejning

Vi tilbyder også professionel containerudlejning som en del af vores servicepalette. Vores moderne og holdbare containere er perfekte til midlertidig opbevaring under byggeri eller bortskaffelse af affald og byggematerialer. Vi har forskellige størrelser og typer af containere, der passer til dine specifikke behov. Vores tjeneste er bekvem, pålidelig og sikrer, at du kan organisere dit projekt effektivt og miljøvenligt.

Læs mere om dem lige her

Krankørsel

Som eksperter inden for krankørsel kan vi håndtere alle former for løft og placering af tunge materialer. Vores erfarne medarbejdere og specialiserede kranbiler sikrer, at dine materialer bliver håndteret med præcision og sikkerhed. Uanset om det er til terrassebyggeri eller andre entreprenøropgaver, kan du stole på os til at levere udstyr og materialer på en effektiv og pålidelig måde.

vi udfører følgende løfteopgaver med kran:

  • Flytning af sommerhuse
  • Opsætning af tegl
  • Rejsning af spær
  • Kørsel af såsæd, gødning og andre Big Bags
  • Grus, sten, muld og granit, der skal over hækken
  • Udlægning af jernplader / kørerplader
  • Opsætning af klodser og autoværn

Læs mere om Krankørsel lige her.

Fældning & Topbeskæring af træer

Vi mener selv, at der er en genial løsning at fælde træet fra toppen, uden brug af lift, ekstra mandskab osv.

Yderligere smides der ikke afklippede grene ned over eventuelle ledninger, rækværker, bygninger, haveanlæg, veje, skinner eller lignede.

Vi griber fat om træet med en klo, klipper den over og løfter den forsigtigt ned, hvor vi også kan have en container med på bilen, så alt er klaret i en arbejdsgang!

GRUSGRAV,  Energivej 2 4180 Sorø

Vores virksomhed har også sin egen grusgrav, der giver os fuld kontrol over forsyningen af materialer til vores projekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af grus og stenmaterialer, der opfylder de højeste standarder. Med vores interne grusgrav kan vi sikre hurtig og pålidelig levering af materialer og holde omkostningerne konkurrencedygtige. Uanset om det er til terrassebyggeri eller andre entreprenøropgaver, kan du stole på os til at levere de rette materialer til dit projekt.

HVIS DU RINGER LÆSSER VI TRAILER – vi har også SELVLÆSNING!!!!

SKAL DU HAVE HJÆLP KAN DER RINGES PÅ VAGTTELEFON 40472764

Vil du høre mere?

Kontakt os i dag for at drøfte dine behov og krav. Vores dedikerede team står klar til at besvare dine spørgsmål og give dig professionel rådgivning. Ring til os på telefonnummeret 20 40 81 22 eller send os en e-mail på kontakt@krancontainer.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine vognmands- og entreprenørprojekter og sikre en succesfuld og tilfredsstillende oplevelse.