JLG bomlift fra Riwal arbejder ved vindmølle

Vi hjælper dig sikkert og effektivt i højden!

Riwal bliver en del af Boels Rental

Boels er stolt af at annoncere opkøbet af Riwal, en førende international specialist inden for lifte og teleskoplæssere til arbejde i højden. Gennem dette opkøb vokser udlejningsflåden af lifte og teleskoplæssere betydeligt, hvilket gør os i stand til endnu bedre at imødekomme dine behov, uanset hvor du befinder dig.

Boels Rental opkøber Riwal og bliver dermed europas 2. største udlejningsvirksomhed

Ekspertiser

Sikkert arbejde i højden

Sikkerhed er af allerstørste betydning for Riwal og vores kunder. Vi leverer sikre løsninger til arbejde i højden, og vi vil aldrig gå på kompromis med sikkerheden – det er en del af vores DNA. I praksis betyder det, at vi tilbyder sikkert udstyr, sikre arbejdsprocesser og fremmer viden samt bevidsthed gennem uddannelse og en forankret sikkerhedskultur.

Grøn Omstilling

Riwal ønsker at bidrage i den grønne omstilling! Vi ser det som en fundamental værdi, og da vores kunder i stigende grad prioriterer dette, spiller det en afgørende rolle for os, at levere miljøvenlige løsninger, som reducerer CO2- og støjudslipet. En fordel for både miljøet og folk i og omkring maskinerne i drift.

Service

Vores service gør det muligt for dig at arbejde mere effektivt og samtidig reducere omkostningerne. At leje maskiner hos Riwal skal være så nemt som muligt. Vi har kombineret vores løsninger i en arbejdsmetode som vi kalder The Riwal Way.

Digitale Løsninger

Vi har udviklet MitRiwal – en kundeportal og app, som gør det nemmere at være kunde hos Riwal. Med MitRiwal kan du have 100% overblik over de maskiner du lejer hos os. Endvidere kan du bestille og afmelde maskiner 24/7. Hvis du ikke allerede er oprettet, så er vi klar til at hjælpe dig i gang.

MitRiwal – kundeportal & app

Drag nytte af fordelene ved at have adgang til dit personlige kundelogin på MitRiwal. Få et komplet overblik over maskiner du har på leje, forespørg leje af maskiner og afmeld. Alt sammen hurtigt og enkelt – 24/7.

Brancher vi leverer lifte til

I næsten halvtreds år har vi arbejdet sammen med partnere i byggebranchen. Med alle disse års erfaring har vi opnået en stor viden om, hvad der kræves for at få arbejdet udført hurtigt, effektivt og sikkert. Så uanset hvad dine behov måtte være for lifte, teleskoplæssere, minikraner og gaffeltrucks, og om du leder efter leje eller køb, har vi en løsning.

Vores flåde indeholder et bredt udvalg af elektrisk udstyr med afsmitningsfrie dæk, velegnet til indendørs brug. Derudover tilbyder vi fuldt elektriske sakselifte, der ikke har hydrauliske komponenter, hvilket betyder, at du ikke oplever nogen lækager.

Traditionelle metoder til vinduespudsning i højden kan være tidskrævende og kræve meget manuelt arbejde. Ved at leje lifte hos Riwal kan vinduespudsere optimere deres arbejdsproces og spare tid. Lifte giver mulighed for hurtig adgang til selv de svært tilgængelige områder af bygningen, hvilket resulterer i en mere effektiv vinduespudsning.

Energifirmaer kræver pålidelige løsninger til arbejde i højden, ofte skræddersyet til deres specifikke behov. Hos Riwal er vi stolte af vores evne og dedikation til at designe og opbygge den bedst mulige løsning til din anvendelse.

Ikon - Administration af faciliteter

Kvaliteten af dit malerarbejde bestemmes ikke kun af dine evner som maler. Når du bruger lifte fra Riwal i forbindelse med dit arbejde med penslen, forbedrer du arbejdsforholdene med hensyn til både effektiviteten og sikkerheden af dit malerarbejde.

Lad os hjælpe dig med at skabe uforglemmelige begivenheder. Du kan fokusere på organiseringen, mens vi tager os af det rette udstyr til opsætning og nedtagning af din begivenhedsplacering. Med Riwal som din partner kan du være sikker på, at din begivenhed vil være på et højere niveau!

Riwal prioriterer sikkerhed højt, hvilket kommer til udtryk via vores udbud af sikkerhedskurser bl.a. i sikkert lift brug (IPAF) og vores ISO certificeringer.

Fokus på sikkerhed

Et af vores centrale fokuspunkter er sikkerhed. Sikkerhed er altid vigtig specielt i en branche med store maskiner som kræver sikker manøvrering i højden. Uanset om du vælger at leje eller at købe fra Riwal kan du være tryg ved at alle vores maskiner er godt vedligeholdt og nøje gennemset før levering.

Riwals certificeringer, herunder ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 og DRA-certificeringen, er en garanti for vores engagement inden for sikkerhed, kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Vi prioriterer ikke kun sikkerhed for vores egne maskiner og interne processer, men også for vores kunders sikkerhed. Derfor har vi oprettet Riwal Safety Training, hvor vi uddanner liftoperatører i IPAF liftkurser og andre sikkerhedsrelaterede kurser.

Vores kompetencer

Riwal ikon for sikkerhed

Sikkerhed

Alle maskiner er godt vedligeholdte og kontrolleret efter brug og før aflevering

Levering til tiden

Levering til tiden og hurtig afhentning af maskiner

Tilgængelighed

Vi sørger altid for at den rigtige maskine er tilgængelig til at udføre arbejdet i højden

Uptime

Vi opretholder altid en ny og moderne flåde, god service samt hurtig løsning på dit problem

Ekspertise

Få personlig rådgivning fra vores eksperter. Vi tilbyder innovative og skræddersyede løsninger til dig

Seneste nyt fra Riwal

Riwal præsenterer en ny version af kundeportalen MitRiwal!
Riwal forpligter sig til at levere innovative løsninger og forbedre kundeoplevelsen på tværs af vores platforme. Med den nye version af MitRiwal får kunderne en mere effektiv og brugervenlig løsning til at administrere deres maskinudlejning.
Læs mere…
Giraf på besøg hos Riwal Danmark
I den seneste tid har Riwal haft besøg af en helt særlig gæst på kontoret i Odense.
Læs mere…
Boels Rental opkøber Riwal
Boels Rental styrker sin position med den forventede fremtidige overtagelse af Riwal Boels Rental, en førende virksomhed i udlejningsbranchen, er stolte over at kunne annoncere en vellykket aftale om et fremtidige opkøb af Riwal, en velrenommeret virksomhed med en rig historie og ekspertise indenfor lifte (AWP (Aerial Work Platforms)).
Læs mere…
Switchable Image

+45 70 10 00 97

Har du et spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen nedenfor eller ring til os direkte på tlf. +45 70 10 00 97.

Har du et spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe

Samtykkeerklæring(Påkrævet)